måndag 10 september 2012

Dubbla falubiffar

Enkelt, gott och festligt!

Det här behövs till 2 port:
200 g falukorv
 1/2 msk senap
 50 g rökt skinka
 4 tjocka skivor herrgårdsost
 1 tomat
 timjan
 Tillbehör: potatismos eller klyftpotatis

 Gör så här:
1. Skär korven i knappt centimetertjocka skivor. Bred senap på hälften av skivorna och lägg skinka och ost över.
 2. Stek korven med ost och skinka på svag värme tills osten börjar smälta. Stek de andra korvskivorna samtidigt.
 3. Täck de klädda korvskivorna med resterande korvskivor och garnera med tomatskiva och timjan. Bjud potatismos eller klyftpotatis till.

 Tips! Har du mycket ont om tid köper du ”färdigt” potatismos. Blanda gärna i hackade örtkryddor. Smaklig måltid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar