onsdag 14 januari 2009

Bjudbröd med köttfärs-och skinkfyllning

Ingredienser:
1 långfranska
Fyllning:
500 g köttfärs
2-300 g rökt skinka i tärningar
1 burk skivade champinjoner
1 msk curry
1 msk paprikapulver
salt, peppar
4-5 msk tomatpuré
1 burk creme fraiche
2-3 dl riven ost

Gör så här:
Stek ingredienserna till fyllningen, krydda och tillsätt tomatpurén och creme fraichen. Låt koka ihop. Rör sist i den rivna osten.

Skär ett lock på en långfranska och gröp ur det mesta av brödet. Spara ett par cm bröd runt kanterna men tryck till det lite.

Fyll brödet med fyllningen

Lägg på locket igen. Vira helst in brödet i folie och värm i ugnen, ca 175-200 grader 15 minuter.

Skär upp brödet i skivor och servera med en blandad sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar