onsdag 14 januari 2009

Varm hönökaka

3-4 portioner
1 pkt (3 halvmånar hönökaka)
2 pkt bacon
1/2 purjolök
1 liten burk champinjoner
lite svartpeppar
1 burk creme fraiche

Till garnering:
tomatskivor
riven ost

Så här gör du:
Klipp bacon i småbitar. Ansa , skölj och strimla purjo. Stek bacon, purjo och champinjoner. Krydda med lite grovmalen svartpeppar och tillsätt en burk creme fraiche. Lå allt koka ihop en liten stund.
Fördela fyllningen på två lager av hönökakan. Bred smör på den hönökaka som ska ligga överst och lägg på skivade tomater samt strö över en påse riven ost. Gratinera i 200 grader ca 10-15 minuter tills allt är genomvarmt och osten fått lite färg.
Servera med sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar